Bal Krema yapma ve Isıtma Makinesi, 70L, Güç Kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli (PREMIUM) Daha büyük görüntüle

Bal Krema yapma ve Isıtma Makinesi, 70L, Güç Kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli (PREMIUM)

W20087C_ZP

Yeni ürün

PREMIUM bal kreması makineleri ısıtma ve ısıtma olmadan iki versiyonda mevcuttur. Krema işleminin parametrelerini ayarlamaya izin veren gelişmiş bir denetleyici ile donatılmıştır.

Daha fazla bilgi


Eğer bu ürün ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. En kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacağız.





Bilgi kartı

SeriPREMIUM
Ürün Garantisi2 Yıl

Daha fazla bilgi

 Taze bal yoğun ve şeffaf kalır. Zamanla doğal kristalleşmeye maruz kalır. Kristalizasyon için uygun sıcaklık 16-18ºC arasında değişir. Daha yüksek sıcaklıklarda, kristalizasyon işlemi yavaşlar ve kristaller daha büyük boyutlara sahiptir. 40ºC sıcaklığa ve birkaç gün boyunca sürdürülmesine kadar balın ısıtılması, balı kristalleşmiş durumdan (ayarlanmış bal) sıvı duruma (süzülmüş bal) değiştirir.


Kremalı bal üretmek için krema hızlı ve basit bir yöntem olmaya devam etmektedir. Kontrollü, ince taneli (kremalı) kristalleşmeyi başlatmak için taze santrifüjlenmiş ve berrak sıvı balı (süzülmüş bal) kristalize bal (set bal) ilave edilmesinden oluşur. Krema işlemi tekrarlanan döngülerde gerçekleştirilmelidir:

  • Karıştırıcı işlemi - 15 dakika;

  • Karıştırıcı durduğunda 1 s.


    Krema makinesi, yeniden kristalleştirme işleminin yapılmasına izin veren özel bir mekanik karıştırıcıya sahiptir, bundan sonra bal çikolata kremlerine benzer bir kıvama ulaşır. 

    İşlem, uygun kıvam elde edilene kadar birkaç gün boyunca döngüsel havalandırma ve yoğun bal karıştırmaya dayanır. Sabit sıcaklıkta depolanan bal, aylarca kıvamını koruyacaktır.

    Karıştırma günde 10-15 dakika boyunca günde birkaç kez yapılmalıdır.
    Makine çok sayıda küçük kristalizasyon çekirdeği formüle etmek ve mevcut bal kristallerinin genişlemesini engellemek için tasarlanmıştır." Mekanik bal kristali kreması "olarak adlandırılır.

    İşlem kademeli olarak gerçekleştirilmelidir, yani tüm cihazı doldurmak yerine kademeli olarak az miktarda bal eklenmelidir.


    Cihaz teknik parametreleri:

    • Tank paslanmaz aside dayanıklı çelik levhadan yapılmıştır
    • CE-03 kontrol cihazı ile mikserin hazırlama ve çalışma süresini dijital göstergeli değiştirme imkanı sunar 
    • Şanzıman güç kaynağı 230 V
    • Karıştırıcının dönüş hızı 36 rpm
    • Paslanmaz çelik valf,
    • Sıcaklık aralığı 30-55 ° C