W20087C_ZP
Yeni ürün
PREMIUM bal kreması makineleri ısıtma ve ısıtma olmadan iki versiyonda mevcuttur. Krema işleminin parametrelerini ayarlamaya izin veren gelişmiş bir denetleyici ile donatılmıştır.
Dikkat: Stoktaki son ürünler!
Stoka gireceği tarih:
Eğer bu ürün ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. En kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacağız.
Seri | PREMIUM |
Ürün Garantisi | 2 Yıl |
Taze bal yoğun ve şeffaf kalır. Zamanla doğal kristalleşmeye maruz kalır. Kristalizasyon için uygun sıcaklık 16-18ºC arasında değişir. Daha yüksek sıcaklıklarda, kristalizasyon işlemi yavaşlar ve kristaller daha büyük boyutlara sahiptir. 40ºC sıcaklığa ve birkaç gün boyunca sürdürülmesine kadar balın ısıtılması, balı kristalleşmiş durumdan (ayarlanmış bal) sıvı duruma (süzülmüş bal) değiştirir.
Kremalı bal üretmek için krema hızlı ve basit bir yöntem olmaya devam etmektedir. Kontrollü, ince taneli (kremalı) kristalleşmeyi başlatmak için taze santrifüjlenmiş ve berrak sıvı balı (süzülmüş bal) kristalize bal (set bal) ilave edilmesinden oluşur. Krema işlemi tekrarlanan döngülerde gerçekleştirilmelidir: