Bal Kreması Yapma Makinesi, Kapasite 50 L, Güç kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli, (CLASSIC) Daha büyük görüntüle

Bal Kreması Yapma Makinesi, Kapasite 50 L, Güç kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli, (CLASSIC)

W20088_Z

Yeni ürün

Bal kreması makinesi, kremalı bal üretimi için karıştırma makinesidir.

Daha fazla bilgi


Eğer bu ürün ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. En kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacağız.





Bilgi kartı

Güç Kaynağı220 V
Kontrol PaneliOtomatik
Kapasite50 L
Güç0,18 kW
Karıştırıcı Dönüş Hızı36 dev / dak
Tenekesayfa 0H18N9
Frekans50Hz
Ürün Garantisi2 Yıl

Daha fazla bilgi

Bal Kreması Yapma Makinesi, 50 L (70 kg), 230 V
Bu cihazlar bal kreması işlemini gerçekleştirmek için tasarlanmıştır.
Aside dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış karıştırma pervanesinin uygun tasarımı, balın doğru kremasyonuna izin verir.

Krema işlemi tekrarlı döngülerde gerçekleşmelidir "çalışma - durdurma"
»Karıştırıcı işlemi - 15 min
»Karıştırıcı durduğunda 1 h.

Düzgün kremalı balın tereyağı benzeri bir kıvam vardır.

Bal Kreması
Taze bal kalın ve şeffaftır. Bir süre sonra doğal olarak kristalleşir. Doğru kristalleşme sıcaklığı 16-18oC'dir. Yüksek sıcaklıklarda, kristalizasyon işlemi daha yavaştır ve kristaller daha büyük boyutlara ulaşır.
Balı 40oC'ye ısıtmak ve birkaç gün tutmak balın kristalize bir durumdan (kabuk) bir sıvıya (patok) gitmesine neden olur.
Krema cihazı, yeniden kristalleştirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan özel bir mekanik karıştırıcıya sahiptir, bundan sonra bal, çocuklar için çikolata kremlerine benzer şekilde ideal bir "yayma" kıvamı elde edecektir. Bu işlem, doğru kıvam elde edilene kadar döngüsel havalandırma ve balın birkaç gün boyunca yoğun bir şekilde karıştırılmasını içerir. Karıştırma sırasında havalandırma oluşur. Taze bal kalın ve şeffaftır. Bir süre sonra doğal olarak kristalleşir. Doğru kristalleşme sıcaklığı 16-18oC'dir. Yüksek sıcaklıklarda, kristalizasyon işlemi daha yavaştır ve kristaller daha büyük boyutlara ulaşır.
Balı 40oC'ye ısıtmak ve birkaç gün tutmak balın kristalize bir durumdan (kabuk) bir sıvıya (patok) gitmesine neden olur.
Krema cihazı, yeniden kristalleştirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan özel bir mekanik karıştırıcıya sahiptir, bundan sonra bal, çocuklar için çikolata kremlerine benzer şekilde ideal bir "yayma" kıvamı elde edecektir. Bu işlem, doğru kıvam elde edilene kadar döngüsel havalandırma ve balın birkaç gün boyunca yoğun bir şekilde karıştırılmasını içerir. Karıştırma sırasında havalandırma meydana gelir.
Karıştırma, yaklaşık 10-15 dakikalık bir süre boyunca günde birkaç kez gerçekleştirilir. Örneğin, patokiye başlangıçta kristalize bal ekleyebilirsiniz. "Kremsi" birçok küçük kristalizasyon tohumu üretmeyi ve mevcut bal kristallerinin büyümesini önlemeyi amaçlamaktadır. Bal kristallerinin mekanik öğütülmesidir. Sabit bir sıcaklıkta saklanan bu bal, bu kıvamı aylarca korur.