Bal Krema yapma ve Isıtma Makinesi, 50L, Güç Kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli (CLASSIC) Daha büyük görüntüle

Bal Krema yapma ve Isıtma Makinesi, 50L, Güç Kaynağı 220V, Otomatik kontrol paneli (CLASSIC)

W20087_Z

Yeni ürün

Bal kreması makinesi, kremalı bal üretimi için bir karıştırma makinesidir. Isıtmalı ve yalıtılmış yanlar ve taban. Paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve tam otomatik kontrolör ile donatılmıştır. 55 L (75 kg)

Daha fazla bilgi


Eğer bu ürün ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. En kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacağız.





Bilgi kartı

Güç Kaynağı220 V
Kontrol PaneliOtomatik
Kapasite50 L
MalzemeAside dayanıklı paslanmaz çelik
Karıştırıcı Dönüş Hızı36 dev / dak
Sıcaklık kontrolü30-55 °C
Diğerısıtma mantosu ile (bir ısıtıcı üzerinde)
Ürün Garantisi2 Yıl

Daha fazla bilgi

Otomatik kontrolörle 150 L (400V) bal kreması için cihaz
Bu cihazlar bal kreması işlemini gerçekleştirmek için tasarlanmıştır.
Aside dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış karıştırma pervanesinin uygun tasarımı, balın doğru kremasyonuna izin verir.

Krema işlemi tekrarlı döngülerde gerçekleşmelidir "çalışma - durdurma"
»Karıştırıcı işlemi - 15 dakika
»Karıştırıcı durduğunda 1 s.

Düzgün kremalı balın tereyağı benzeri bir kıvam vardır.

Bireysel siparişlere göre cihaz üretme olasılığı vardır.

Bal kreması
Taze bal kalın ve şeffaftır. Bir süre sonra doğal olarak kristalleşir. Doğru kristalleşme sıcaklığı 16-18oC'dir. Yüksek sıcaklıklarda, kristalizasyon işlemi daha yavaştır ve kristaller daha büyük boyutlara ulaşır.
Balı 40 ° C'ye ısıtmak ve birkaç gün tutmak balın kristalize bir durumdan (kabuk) bir sıvıya (patok) gitmesine neden olur.
Krema cihazı, yeniden kristalleştirme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayan özel bir mekanik karıştırıcıya sahiptir. Artık bundan sonra bal, çocuklar için çikolata kremlerine benzer şekilde ideal bir "yayma" kıvamı elde edecektir. Bu işlem, doğru kıvam elde edilene kadar döngüsel havalandırma ve balın birkaç gün boyunca yoğun bir şekilde karıştırılmasını içerir. Karıştırma sırasında havalandırma meydana gelir.
Karıştırma, yaklaşık 10-15 dakikalık bir süre boyunca günde birkaç kez gerçekleştirilir. Örneğin, patokiye başlangıçta kristalize bal ekleyebilirsiniz. "Kremsi" birçok küçük kristalizasyon tohumu üretmeyi ve mevcut bal kristallerinin büyümesini önlemeyi amaçlamaktadır. Bal kristallerinin mekanik öğütülmesidir. Sabit bir sıcaklıkta saklanan bu bal, bu kıvamı aylarca korur.